Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g uien, gehalveerd
- 25 g verse gember
- 15 g extra vergine olijfolie
- 100 g water
- 600 g venkelknol, in dunne reepjes
- 1 tl fijn zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 1 kruidnagel
- 1 steranijs
- 50 g courgette
- 800 g verse zalmfilet, in 6 stukken
- 20 g graanmosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1148 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Kikkererwten shoarma salade bowl
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappelkroon
Geen beoordelingen
Courgettesoep met munt
35 Min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min