Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 - 70 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 700 g courgette, ongeschild, in stukken (± 2 cm)
- 15 g olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, naar eigen smaak
- 60 g verse geitenkaas, type Petit Billy (optioneel)
- 10 - 15 verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 431.8 kJ / 104.5 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 6.5 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Broccolisoep
15min
Gefermenteerde rode uien
96sa
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Butternut en gembersoep
35 Min
Romige courgettensoep
35 Min
XXL - Pompoensoep
50min
Zalm met venkel
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min