Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
of 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1241 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galantine de poulet, sauce au yaourt et à l'aneth
3h 25min
Rillettes de porc tradition
12h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Foie gras de canard
72 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pâté de campagne
48 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 Std. 30 Min
Terrine bressane
24h
Camembert aux fruits secs façon nougat
40min
Fond de volaille
45min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min