Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 36.2 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Rillettes de porc et de canard
7h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Pâté de campagne
48h
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Pâté périgourdin
48h
Rillettes de canard
2u. 30min
Joues de porc à la bière
1u. 10min
Terrine bressane
24h
Rillettes de poulet
6h
Pâté de lapin
2 godz. 35 min
Marinade sauce BBQ (pour travers de porc)
2u. 30min