Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de foie gras de canard cru
- 4 c. à soupe de cognac
- 2 c. à café de sel
- 2 pincée de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et une grande quantité d'eau froide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3576 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 88 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72h
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1h 40min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Opéra de foie gras
24 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Petits choux aux escargots
1h 20min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Iles flottantes
1h