Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raviolideeg
- 200 g bloem
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Raviolivulling
- 2 takjes verse peterselie, plus extra voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peer, in blokjes (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten, gehalveerd
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Champagnesaus
- 1 knoflookteentje
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
of 1 tl maïszetmeel - 180 g groentenbouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 20 % vet
- 1 - 2 tl zout
- 1 - 1 ½ l water
- 20 g grenadine
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 10742 kJ / 2567.4 kcal
- Eiwitten
- 78.1 g
- Koolhydraten
- 223.7 g
- Vetten
- 138.9 g
- Verzadigd vet
- 59.8 g
- Vezels
- 16.3 g
- Natrium
- 5637.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Kreplach
55 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12 Std.
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Peren in rode wijn
5h
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Curryworst en linzen
1h