Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g Parmezaanse kaas in stukken
- 2 takjes verse rozemarijn, alleen naaldjes
- 600 g room, elk type (van koemelk)
- 2 eieren
- 800 g tomaten passata
- 5 g olijfolie
- 400 g gekookte linzen uitgelekt, gespoeld
- 1 el gedroogde gemengde kruiden
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl gemalen peper
- 250 g spaghettini droge vorm
- 150 g rode paprika in plakjes gesneden
- 100 g salami in plakjes
- 50 g kaas, middelhard geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2644.7 kJ / 632.1 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 42.1 g
- Verzadigd vet
- 22.3 g
- Vezels
- 7.1 g
- Natrium
- 674.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Geen beoordelingen
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h
Scampi cajun citroen pasta
30min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min