Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 100 g Emmental, in stukken
- 2 lente-uien (± 30 g), fijngehakt
- 50 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 4 eieren
- 70 g bloem
- 200 g melk
- ¼ tl zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 12 sneetjes gerookte ham (zwarte woud ham), in grote plakken om de muffinbakvorm te bekleden
- ½ bos verse bieslook, versnipperd, en iets meer als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 760 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h