Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamel met noten
- 30 g hazelnoten
- 30 g walnoten
- 30 g ongezouten, gepelde pistachenoten
- 30 g gepelde amandelen gesnoeid
- 300 g bruine suiker
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 50 g azijn
Vulling
- 400 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 400 g room, 35% vet
- 60 g boter, in stukken
Bladerdeeg
- 480 g boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)
- 500 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 200 g koud water
- 1 el citroensap
- 10 g suiker
- 1 tl zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 6523 kJ / 1558.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 128.7 g
- Vetten
- 108 g
- Verzadigd vet
- 61.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 285 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde rijst
25min
Marmercake
2h
Citroencake
2h
Chocolade pudding zonder bloem
35 Min
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Gestoomde aardappelkroon
Geen beoordelingen
Zwarte woud kerstbuche
1 Std. 30 Min
Chocolade toffee cake
2h
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Karameltaart
3 godz. 50 min
Amandel Spritz-koekjes
1h