Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
Geen beoordelingen
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Boeddha bowl met kip
1h
Rode kool cups met kip
25 Min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55 min
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Kippenbouillon met broodknoedels
1h 5min
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min