Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
¾
tl gedroogde gist
of 7 g verse gist, verkruimeld - 5 g suiker
- 1620 g water
-
395
g broodbloem
of manitoba bloem - 260 g pastabloem (zie tip)
- 12 g zout
- 1 - 2 el fijn griesmeel, om te bestrooien
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2581 kJ / 671 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 127 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Banketbakkersroom
15min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Roergebakken champignons
55 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 godz. 10 min
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Zalmvlecht
Nessuna valutazione
Ovengebakken groentechips
Nessuna valutazione
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Vegan baklava
Nessuna valutazione
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Pruimentaart
Nessuna valutazione