Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g verse gember, gepeld, in schijfjes (2 mm)
- 4 peren, gepeld, klokhuis verwijderd, in stukken (3 cm)
- 1 citroen, enkel het sap
- 20 g bruine suiker
- 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 200 g braambessen
- 300 g melk
- 200 g lichte room (ong. 18% vet)
- 75 g basterdsuiker
- 3 eierdooiers (medium)
- 8 briochen, oudbakken sneetjes
- 1 el rum
- 50 g boter
- poedersuiker, om te bestuiven
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3138 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 87 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1h 35 min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Appelcake
1 Std.
Chocolade broodpudding
1 Std. 25 Min
Slasapje
Geen beoordelingen
Erwten met ham
25min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min