Compatibele versies
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g kaas, middelhard (bv. Gruyère, Emmental, Cheddar), in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 50 g oudbakken broodjes, in stukken (1-2 cm)
- 200 g diepgevroren, gehakte spinazie, ontdooid
- 4 eieren
- 1 tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- 50 g wortelen, in stukken
- 700 g rijpe tomaten, in stukken
- 6 - 8 verse basilicumbladeren
- 500 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 400 g gemengde groenten (bv. paprika's, courgettes, aubergines), in stukken (2-3 cm)
- zout, plus extra naar smaak
- extra vergine olijfolie, plus extra naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1654 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige tomatensoep
25 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1h 30min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
Groen gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Pruimentaart
Geen beoordelingen
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Pompoensoep
35 Min