Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g appels (bijv. Boskoop), in stukken gesneden
- 500 g rode kool, in stukken
- 1 ui (60 g), gehalveerd
-
40
g reuzel
of 40 g boter - 1 laurierblad, gedroogd of vers
- 30 g rode wijnazijn
- 30 g suiker
- ½ tl zout
- 1 snuifje piment, gemalen
- 150 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g rode wijn
- 2 jeneverbessen
- 50 g aalbessengelei
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 981 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Mosselen met frietjes
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Butternut en gembersoep
35 min
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Bechamelsaus
15min
XXL - Pompoensoep
50 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min