Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 300 - 400 g peren (3-4), gepeld, gehalveerd, klokhuis verwijderd
- 100 g pure chocolade, in stukken (2-3 cm)
- 100 g room, min. 30% vet
- 1 tl honing
- 1 ½ tl gemalen kardemom
- 50 g amandelvlokken, geroosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1480 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Granité van koffie
8 godz. 10 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Amandelmelk
10 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Geroerbakte groenten
10 Min