Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Griekse salade
- 150 g komkommer, rechte vorm, zonder schil, uiteinden verwijderd
- 180 g pruimtomaten, heel, rijp maar stevig (2 tomaten)
-
350 - 400
g ijsbergsla (1 kleine sla), dikste deel van de kern verwijderd, in 3-4 partjes, die passen in de invoeropening van de Cutter
of 350 - 400 g bindsla of Romeinse sla (1 kleine sla), dikste deel van de kern verwijderd, in 3-4 partjes, die passen in de invoeropening van de Cutter (zie tip)
Gestoomde kip
- 600 g kippenborst filets, zonder vel
- 2 - 3 knoflookteentjes
- 1 ½ el paprika, gerookt, gemalen
- 1 el koriander, gemalen
- 30 g olijfolie
- 1 el citroenschil
- 20 g vers geperst citroensap
- 1 tl zout
- ½ tl vers gemalen peper
- 500 g water
Vinaigrette dressing en montage
- 40 g extra vergine olijfolie
- 30 g rode wijnazijn
- 2 tl gedroogde oregano
- ½ tl suiker
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen peper
- 70 - 100 g feta kaas verkruimeld
- 50 g Kalamata olijven, ontpit
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2225 kJ / 532 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 1197 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Pastasalade met groenten
1h
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Komkommersalade met dille
10 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Champignon en spinazie lasagne
Değerlendirme yok
Boeddha bowl met kip
1h
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Champignontaart
Değerlendirme yok
Varkenshaasje in papillot
1h
Gekookte pasta
20 Min