Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g uien, gevierendeeld
- 1 knoflookteentje
- 30 g olijfolie
- 100 g spek, elk soort in dunne plakjes gesneden
- 250 g oesterzwammen, gesneden
-
1
tl vleesbouillonpasta
of 1 blokje vleesbouillon -
300
g Champagne
of 300 g droge witte wijn - 500 g water
- 300 g risottorijst
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 50 g Parmezaanse kaas, geraspt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2687.9 kJ / 642.4 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 27.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 480.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 Std.
Naan (Hindoe brood)
Geen beoordelingen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Franse brunch
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
Geen beoordelingen
Bloemkool korma
2h 20min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Iers sodabrood
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Klassieke sabayon
15 min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5小时 30 分钟
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min