Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
of 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Eiwitten
- 89.3 g
- Koolhydraten
- 233.2 g
- Vetten
- 161.2 g
- Verzadigd vet
- 60.3 g
- Vezels
- 23.3 g
- Natrium
- 4487.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banketbakkersroom
15min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Aromatische kipcurry
1h
Macaroni met ham en kaas
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Champagne en bessen trifle
3sa 40 dk