Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 220 g water
- 1 zakje gedroogde gist (7 g)
- 35 g olijfolie, en iets meer om te kleuren
- 1 ½ tl zout
- 50 g uien, gehalveerd
- ½ bos verse peterselie
- 150 g rode paprika's, in stukken
- 100 g verse champignons
- 20 g tomatenpuree
- ½ tl harissa saus
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 346.7 kJ / 82.9 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 1.8 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30 Min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30 min
Ezogelin Soep
1h 5min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Koken van bulgur
35min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Linzenbrood
1 Std. 55 Min