Compatibele versies
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hartig wortelbrood
- 220 g wortelen, in stukken
- 220 g water
- 20 g verse gist, verkruimeld
- ½ tl suiker
- 500 g bloem
- 55 g pompoenpitten
- 40 g olijfolie
- 1 ½ tl zout
Rauwe truffels
- 100 g wortelen, in stukken
- 60 g gepelde walnoten
- 60 g ontpitte dadels
-
1
el maanzaad
of 1 el chiazaad - 60 g pindakaas
- 1 tl vanillearoma
Pindakaas smoothie
- 2 bananen, in stukken
- 30 g pindakaas
- 50 g Griekse yoghurt
-
500
g melk
of 500 g amandelmelk, ongezoet - 20 g havervlokken
- 1 tl vanillearoma
- olijfolie, om in te vetten
- gekookte ham, in plakjes, om op te dienen
- tomaten, in plakjes, om op te dienen
- groene slabladeren, om op te dienen
- boter, om op te dienen (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4687.5 kJ / 1120.3 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 150.2 g
- Vetten
- 45.4 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 13.4 g
- Natrium
- 1000.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Haver horchata
Geen beoordelingen
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Lactosevrije tiramisu
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2h