Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De pistache ganache (de dag ervoor)
- 300 g slagroom
- 150 g witte chocolade, in stukken
- 30 g pistachepasta
Het taartdeeg (op de dag zelf)
- 50 g boter, in stukken
- 120 g suiker
- 3 eieren (150 g hele eieren)
- 50 g acaciahoning
- 1 snuifje fleur de sel
- 80 g slagroom
- 6 g bakpoeder
- 150 g bloem
- 50 g pistachepasta
- 120 g frambozen (zie tip), en een beetje meer voor de afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3030.3 kJ / 725.2 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 24.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 287.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Banketbakkersroom
15 min
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2h
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Druiven en cava trifle
Geen beoordelingen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Vegan baklava
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h