Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g fresh horseradish, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon
- 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin)
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g crème fraîche
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 4498 kJ / 1075 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 89.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 min
Raw Beetroot Soup
5 min
Hot White Wine Punch with Cranberries
30 min
Greek Appetiser Tart
1h 30 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15 min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min