Horseradish and Chickpea Dip
TM6 TM5 TM31

Horseradish and Chickpea Dip

4.0 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g fresh horseradish, cut in pieces
  • 1 garlic clove
  • 1 lemon, thin peelings of zest of ½ lemon, juice of whole lemon
  • 240 g tinned chickpeas, drained (1 x 400 g tin)
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 80 g crème fraîche
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Voeding
per 300 g
Calorieën
4498 kJ / 1075 kcal
Eiwitten
20.3 g
Koolhydraten
47.4 g
Vetten
89.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten