Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- citroenschil
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ tl zout, naar eigen wens
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen wens
- 2 el olijfolie
- 900 g ontbeende lamsbout (door uw slager)
- 200 g verse sperziebonen, schoongemaakt
- 1000 g water
- 400 g aardappelen, primeur, gehalveerd
- 100 g rapen primeur, klein, gehalveerd
- 200 g wortelen primeur, in staafjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1957 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zoetzure vis met rijst
1 Std. 5 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
200-300 g ui glaceren
Geen beoordelingen
Snel bladerdeeg
1 Std. 20 Min
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Halloween-worstvingers
1 Std.
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
Pompoen vingers
Geen beoordelingen
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen