Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g boter, in stukken (2 cm)
- 200 g bloem
- 400 g melk
- 4 eieren
- 2 el maanzaad
- 2 el vloeibare honing
- ½ tl zout
Rabarbercompote
- 450 g rabarber, in stukken (3 cm)
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- 1 zakje vanillesuiker (7 - 10 g)
- 3 el vloeibare honing
- 1 el water
Pannenkoeken bakken
- 1 el boter om te bakken
- 250 g ricotta
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2710 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Banketbakkersroom
15 min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Pompoenbrood
1h 45min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Virgin citroen en tijm cocktail
45min
Amandelpap
10min
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Rabarbertaart
55min
Basis kippenbouillon
35 Min