Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eieren
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- water, te vullen tot 1L
Paasnesten
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 30 g olijfolie
- 120 g water
- ½ tl zout
Eiersalade
- 2 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 20 g sjalot
- 30 g zure room, 12% vet
- 10 g mosterd
- 10 g mayonaise
- 10 g azijn
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 tl zout
- verse bieslook, als afwerking (optioneel)
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 591.3 kJ / 141.3 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 143.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccolisoep
15min
Romige tomatensoep
25min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Zomerse pastasalade
30 Min
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
30 Min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Geroerbakte groenten
10 min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Basis kippenbouillon
35 Min