Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber, dun gesneden
- 320 g risottorijst, type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember, geraspt
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Vijfzaden energierepen
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1h 15min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30 min
Vegan cheeseburgers
10h
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Gestoomde spinaziecake
35 min
Zalm met venkel
40min