Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1 cm)
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 90 g koud water
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes poedersuiker
Garnering
- 200 g uien, gehalveerd
- 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
- 200 g water
- 40 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentje knoflook
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 2 tl currypoeder
- 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 400 g zoete aardappelen, in blokjes
- 200 g rapen, in blokjes
- 3 el olijfolie
- 50 g ei, losgeklopt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2627 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 25.3 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 702.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kippenbouillonpasta
45 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Ontbijt gebak
40 Min
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Geen beoordelingen
Sous-vide peren met kaneel
Geen beoordelingen
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Havermoutpap met vers fruit
15 Min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Roergebakken champignons
55 min
Groentenbouillonpasta
45 Min