Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2330 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanille yoghurt
12 Std. 20 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Mochi's met sesamvulling
50min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 Std.
Victoria Sponge cake
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2h 45min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35 min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min