Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g extra vergine olijfolie
- ¾ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 1 - 2 citroenen, bij voorkeur biologisch, schil en sap
- 4 tarbotfilets (120-200 g elk)
- 200 g gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden
- 6 takjes verse platte peterselie, alleen de blaadjes
- 500 g water
- 400 g aardappelen, geschild, in plakjes gesneden (3 mm)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1693 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Zalmtartaar
10min
Boerenbrood
2h
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Drijvende eilandjes
40min
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nessuna valutazione
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
Nessuna valutazione
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Mousse van kaas
10min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Crème karamel (flan)
5h 30min