Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g lente-uien, in stukken (3 cm)
- 150 g selder, in stukken (3 cm)
- 150 g wortelen, in stukken (3 cm)
- 50 g olijfolie
- 300 g rode splitlinzen
- 3530 g water
- 60 g tomatenpuree
- 2 tl zout, en iets meer om te koken
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 3 eieren
- 200 g paneermeel
- bloem, om te bewerken
- 600 g tomatenblokjes uit blik
- 20 g witte balsamico azijn
- 2 tl suiker
- 50 g crème fraîche
- 500 g droge pasta, type spaghetti
- 60 g rode paprika, in driehoekjes gesneden (1 cm x 1 cm x 1 cm)
- 2 - 3 ontpitte zwarte olijven, in kleine stukken
- verse peterselie, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 566.9 mg
Alternatieve recepten
Vegan Brownies
2h 40min
Vegetarische chili
Geen beoordelingen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Curryketchup
30 Min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Baked Beans (Gebakken bonen op z’n Amerikaans)
20 min
Quinoapuddings met frambozensaus
Geen beoordelingen
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Geen beoordelingen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h