Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 el olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 150 g groene asperges, geschild (max. 14 cm lang)
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- zout
- gemalen peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 81 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocoladevulkaan
15 Min
Slagroom
10 dk
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15 Min
Pisco sour
Geen beoordelingen
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 Std. 40 Min
Tequila 'Refresher'
5 dk
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Koffielikeur
40 Min
Steak tartaar
30min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min