Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g olijfolie
- 100 - 150 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)
- 350 - 400 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)
-
50
g gemengde diepvriesgroenten (optioneel)
of 50 g diepvriesdoperwten (optioneel) - 700 - 800 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) -
½ - 1
tl zout
of ½ - 1 el sojasaus - 60 - 80 g ongekookte pasta voor soep
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccolisoep
15 min.
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Geel gekleurde eieren
55 Min
Warme chocolademelk
10 min.
Zonnige groentetaart
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
45 min
Chili non Carne
1h
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Stoofgerecht met tofu
30min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 min