Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aardappelpuree
- 1000 g water
- 800 g bloemige aardappelen, geschild, in stukken (2-3 cm)
- 75 g gezouten boter, in blokjes
Soezendeeg
- 115 g water
- 25 g gezouten boter, in blokjes
- ¼ tl zout
- 80 g bloem
- 2 eieren, medium (53-63 g)
Bakken
- 3 eierdooiers, medium
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 244.2 kJ / 58.4 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 6.4 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soezendeeg
2h
Rundvlees Stroganoff
1h
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Hummus
Geen beoordelingen
Ratatouille galette
1h 30 min
Mini panettone
Geen beoordelingen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Panna cotta
6h 15min
Chocoladetruffels
2h 45min
Cottage pie
1h 10 min
Snel bladerdeeg
1h 20 min