Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Chinees varkensvlees met groenten
1 godz. 20 min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Rundvlees Stroganoff
1h
Kip met rode paprika
1h 5min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min