Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g olijfolie
- 150 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 200 g chorizo worst, in schijfjes gesneden of ander type gedroogde paprikaworst
- 150 g spekblokjes
- 10 g tomatenpuree
- 50 g witte wijn
- 320 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
-
1
el kippenbouillonpasta
of 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l) - 850 g water
- 150 g diepgevroren doperwtjes, ontdooid
- 150 g zoete maïskorrels, uit blik, uitgelekt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Risotto bolognese
45 Min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3j 50 mnt
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Pasta met prei en ajvar
30min
Curryworst en linzen
1 Std.
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min