Compatibele versies
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pesto van zongedroogde tomaten
- 70 g olijfolie
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 1 teentje knoflook
-
160
g rauwe cashewnoten, ongezouten
of 160 g pijnboompitten - 100 g zongedroogde tomaten
Involtini met kip
- 70 g mozzarella, in stukken (4 cm)
- 2 teentjes knoflook
- 2 takjes bladpeterselie, vers, enkel de blaadjes, plus extra voor de garnituur
- 2 eieren
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 70 g broodkruimels
- 540 g kippenborstfilets, in de lengte in 15 reepjes gesneden (ong. 2,5 cm)
- 30 verse spinaziebladeren, stengels verwijderd
Saus
- 1 teentje knoflook
- ½ ui (ong. 75 g)
- 50 g olijfolie
- 650 - 700 g tomaten passata
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2950 kJ / 702 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27.1 g
- Vetten
- 47.1 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Geraspte wortelsalade
10min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Peergelei
Geen beoordelingen
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Fruitige saladedressing
5 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min