Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 50 g Gruyère kaas, in stukken gesneden
- 75 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
- 100 g glutenvrij witte bloem, plus extra om te bestrooien
- 50 g maïszetmeel
- 50 g koud water
- 1 tl zout
Vulling
- 150 g spek, in blokjes
- 4 eieren
- 50 g melk
- 100 g room, min. 30% vet
- ¼ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1320.2 kJ / 315.5 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 24.8 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 575.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
IJssandwich
Geen beoordelingen
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1h 15min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Ingemaakte citroenen
Geen beoordelingen
Halloween pompoentaart
4h
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
Chocolade-koffie-amandelen
50min