Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 takje verse rozemarijn
- 600 g kalkoenborst filet, zonder vel, of been, gevlinderd
- 8 smeltkaas plakjes
-
260
g pancetta, in plakjes
of 260 g prosciutto hesp, in plakjes - 1 teentje knoflook
- 1 sjalot, gehalveerd
- 30 g boter
- 300 g water
- 200 g droge witte wijn
- ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 20 g gedroogde eekhoorntjesbrood, gedrenkt en uitgelekt
- 5 druppels Worcestershire saus
- 50 g room, min. 30% vet
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 8 porties
- Calorieën
- 14238 kJ / 3403 kcal
- Eiwitten
- 263 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 255 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 Min
Broodkruimels
5min
Japanse kip curry
55 Min
Worst met erwtenrisotto
30min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1 Std. 45 Min
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.