Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g venussschelpen, vers, schoongemaakt
- 500 g verse kokkels
- 5 tl zout
- 800 g mosselen, vers, schoongemaakt
- 20 g verse koriander
- 1500 g water, plus extra om de rijst te weken en te koken.
- 100 g witte wijn
- 6 - 8 rauwe gepelde langoustines, (ongeveer 500 g)
- 1000 g garnalen, klein, ongepeld
- 300 g uien, gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 10 g verse peterselie, blaadjes alleen
- 50 g olijfolie
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 1 chillipeper, vers, in dunne plakjes gesneden
- 300 g rode paprika, gesneden
- 600 g rijst
- 2 gedroogde laurierbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1845.2 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 1910.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Tempé
48h
Spaanse brunch
1h 15 min
Duitse brunch
1h 15 min
Mini kerstboompjes
45 min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 min
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Scampi cajun citroen pasta
30 min