Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g olijfolie
- 5 g verse peterselie, enkel de bladeren
- 5 g verse bieslook, grof gehakt
- 5 g verse salie, enkel de bladeren
- 5 g verse tijm, enkel de bladeren
- 5 g verse rozemarijn, enkel de naalden
- 1 el mosterd
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 100 g peren, geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 200 g rode uien, in vieren gesneden
- 2000 g varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd, in vlinder geopend
- 2 tl zeezout
- 2 ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 venkelknollen, in vieren gesneden
- 400 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2963.8 kJ / 708.4 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vetten
- 67.3 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 303.7 mg
Alternatieve recepten
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Geen beoordelingen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Cheesecake
1h 30min
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Mai tai
10 Min