Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 kalkoenlapjes
- 1 sjalot
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g verse babyspinazie, gewassen en gedroogd
- 250 g Gorgonzola of een andere soort blauwe kaas (bv. Roquefort, Stilton), in stukken
- 700 g water
- 150 g melk
- 20 g bloem
- 1 tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2130 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 51.5 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto bolognese
45min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mediterraanse gebakjes
Geen beoordelingen
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Chocoladecustard
1 Std. 20 Min
Bessenmousse
4h 50min
Balletjes in Spaanse saus
55min