Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 el olijfolie
- 70 g balsamicoazijn
- 80 g witte wijn
- 80 g honing
- 20 g Dijon mosterd
- 1 el verse rozemarijn, alleen de blaadjes
- 1 teentje knoflook
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150 g elk)
- ½ tl fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 500 g courgettes, geheel
- 1 el citroensap, vers geperst
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Griekse salade met gestoomde kip
Ninguna valoración
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Ninguna valoración
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min
Yoghurt en muntdressing
15 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Snelle regenboogsalade
10min