Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolademousse
3h 20 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Groene pepersaus
20min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Varkenshaasje in papillot
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Steak tartaar
30 min