Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook, naar smaak
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas, in schijfjes (2-3 mm)
of 50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika, in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
of 400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Rode uiensoep met gehaktballen
40 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Gehaktbrood
1h 20min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Kleine aspergeflans
55 min
Thaise burgers
30 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1h