Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace maison
- 10 g de cacao en poudre non sucré
- 40 g de blancs d'œufs (3 oeufs env.)
- 40 g de blancs d'œufs (3 œufs env.)
- 100 de sucre en poudre
- 30 g d'eau
La ganache
- 60 g de crème liquide entière
- 100 g de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux
- 20 g de beurre demi-sel mou, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 242 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trianon
3 Std.
Bavarois aux trois chocolats
15h
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min
Macarons chocolat-caramel
2 Std. 30 Min
Macarons au chocolat
24 Std.
Eclairs comme un Paris-Brest
1 Std. 40 Min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15h
Macarons au citron
12 Std.
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Macarons au café
24 Std.
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h