Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au caramel au beurre salé
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 200 g de lait
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g de caramel au beurre salé
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
Le craquelin
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 70 g de beurre doux
- 100 g de cassonade
- 1 c. à soupe d'eau
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 1 pincée de sel
- 2 c. à café de sucre
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2746 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 12.2 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 39.2 g
Alternatieve recepten
Dacquoise
40min
Dacquoise aux framboises
2h
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Eclairs comme un Paris-Brest
1 godz. 40 min
Paris-brest en bouchée
2 godz. 35 min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25 min
Crème diplomate aux fruits
1h
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1h
Bavarois aux trois chocolats
15h
Bavarois aux fraises
6h 25min
Paris-brest
3 godz. 10 min
Trianon
3h