Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lente-ui, in drieën gesneden
- 1 lange rode chilipeper, bijgesneden en in helften gesneden, ontpit indien gewenst
- 1 cm gember, vers wortel, geschild
- 2 knoflookteentjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 2 tl tamari saus, glutenvrij (zie tip)
- 2 tl sesamolie
- 2 tl pure ahornsiroop
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1000 g kokend water
- 250 g broccoli, in roosjes gebroken
- 150 g paksoi, in de lengte in vieren gesneden
- 150 g suikererwten, in tweeën gesneden
- krokant gebakken sjalot, voor de garnering
- verse korianderbladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 587.8 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 7.5 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Macaroni met ham en kaas
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Geen beoordelingen
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen