Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Voeding
- per 4 porties
- Calorieën
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Eiwitten
- 101.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 113.3 g
- Verzadigd vet
- 59.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13ωρ.
Geraspte wortelsalade
10 Min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 Min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Crème anglaise
15 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min