Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g verse peterselie
- 500 g aardappelen, geschild, in kleine stukken
- 1000 g water
- 1 ½ tl grof zout
- 50 g boter
- 220 g tonijn, uit blik, uitgelekt
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper
- ½ tl fijn zout
- 3 eieren, losgeklopt (om te paneren)
- amaranth, gezwollen
- bakolie
- Voeding
- per 2 stuks
- Calorieën
- 1163 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gierst met kip en curry
35 Min
Drie soorten melk cake
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50min
Nougat-koekjes
Geen beoordelingen
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Aardappeltortilla met chorizo
50min