Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
of ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stoofpot van linzen
2h 35 min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Vegetarische pizza
Geen beoordelingen
Fatayer met kaas en munt
2h
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1h
Paaspastei
Geen beoordelingen
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Goulash van soja met knoedels
1h 25 min